Reizigersadvisering

Dokter Dirix-Teunissen is aangesloten bij www.reisprik.nl en heeft zich gespecialiseerd in de reizigersadvisering. Hierbij krijgt u een op maat gemaakt advies mb.t. vaccinaties en eventueel noodzakelijk in te nemen medicatie om het risico op het oplopen van een infectie in het buitenland zo laag mogelijk te maken.

VOOR DE GOEDE ORDE DIENT U ERVAN UIT TE GAAN DAT ER BIJ DE REIZIGERSADVISERING

  • ALTIJD SPRAKE IS VAN EEN COMBINATIE VAN EEN OP MAAT GEMAAKT ADVIES,
  • AANGEVULD MET HET VERSTREKKEN VAN DE NODIGE VACCINATIES EN RECEPTEN.
  • HET SIMPELWEG ALLEEN ZETTEN VAN DE VACCINATIES IS DUS NIET AAN DE ORDE.

Reisprik is een landelijk netwerk van huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Van een bij Reisprik aangesloten praktijk mag u kwaliteit en service verwachten. Op een en dezelfde locatie kunt u bij dokter Dirix-Teunissen terecht voor een deskundig reisadvies en uw vaccinaties. Uw vakantie hoeft immers niet onnodig duur te worden! Gezond op reis begint bij Reisprik.

Aan de advisering en vaccinatie zijn kosten verbonden. Over het algemeen worden deze kosten geheel of grotendeels vergoed door uw ziektekostenverzekeraar (controleer even uw polisvoorwaarden).

U heeft de volgende mogelijkheden om een afspraak te regelen.

  1. Of u klikt onder op het logo van Reisprik naar de link van de Reisprik-site voor het invullen van uw gegevens. Nadat u dit heeft ingevuld, neemt dokter Dirix-Teunissen zelf zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Let op: u kunt niet op eigen gelgenheid de afspraak plannen zonder tussenkomst van de dokter zelf.

  2. Of u downloadt het Reizigersadviserings-formulier. U kunt dit formulier openen door hier op deze link te klikken. Lever vervolgens het ingevulde formulier zo snel mogelijk in bij de balie van het Medisch Centrum Groenveld (Prinsenstraat 10  5913 St te Venlo). Ook dan gaat dokter Dirix-Teunissen met u contact opnemen voor het maken van een afspraak.

                     Reisprik           LCR

time management 3

Te weinig tijd?  Klik hierboven

Reisprik Site Blok homepage

Gaat u op reis?.... Klik hier boven...

Cohesie logo 2015